Momenteel zijn we bezig met de uitbreiding van ons assortiment.
Voor koffiebonen van dezelfde kwaliteit wijzen we u graag door naar www.zwagerkoffie.nl
Onze koffie is zolang de voorraad strekt nog te koop bij Pastry Palace in Beuningen.

FAQ

FAQ2021-10-22T10:40:05+02:00
Koffiebessen
Algemeen2021-10-26T09:29:06+02:00

Welke soorten koffie biedt Gladius Koffie aan?

Gladius Koffie heeft voor nu alleen de Trajanus koffiebonen in het assortiment. We zijn volop bezig met meerdere smaken!

Wat moet ik afnemen bij Gladius Koffie?

We bieden onze koffie aan in losse verkopen en in de vorm van ons koffie abonnement, waarbij je zelf kunt kiezen wat de gewenste hoeveelheid per maand is.

Waar worden de koffiebonen van Gladius Koffie geleverd?

De koffiebonen van Gladius Koffie leveren we door heel Nederland. We vragen verzendkosten voor plaatsen buiten Nijmegen.

Hoe lang duurt de levering vanuit Gladius Koffie?

We zien de bestellingen binnenkomen en handelen deze dan zo snel mogelijk af. Afhankelijk van de drukte bij de pakketservice en je adres kan je je bestelling binnen een paar dagen verwachten.

Waar komt jullie koffie vandaan?

Onze koffiebonen zijn in een blend samengevoegd maar komen uit meerdere landen. Zo komen de bonen uit Kenia, Brazilië, Ethiopië en Vietnam. Dit staat op de verpakking vermeld. Gladius Koffie zorgt er door middel van Direct Trade voor dat de koffieboer een eerlijke prijs voor zijn koffiebonen ontvangt.

Levert Gladius Koffie ook aan de horeca?

Gladius Koffie wil haar specialty coffee zo veel mogelijk gedronken zien worden, om die reden bieden we onze koffie ook aan voor de horeca. Neem contact op via 024-2120324 of mail naar info@gladiuskoffie.nl .

Hoe moet ik de betaling van mijn koffiebonen realiseren?

Je kunt gemakkelijk betalen via IDEAL.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Neem dan contact met ons op via 024-2120324 of stuur een mail naar info@gladiuskoffie.nl zodat we hopelijk je vraag kunnen beantwoorden.

 

Titel

Ga naar de bovenkant